Nöjeskategorier

Yasuragi erbjuder 191 hotellrum i japaninspirerad stil. Samtliga rum har utsikt över Stockholms skärgård. Vi erbjuder boende i standard rum, superiorrum där ni sover på japanska futonmadrasser på golvet. Vi har även juniorsviter för en exklusiv upplevelser. Vill ni bo riktigt japanskt rekommenderar vi våra Ryokan där ni har en egen värdinna som tar hand om er. Rummen har tatamimattor och ni sover på futonmadrasser på golvet. I badrummen finns varma källor för en enskild upplevelse. Läs mer om våra rum nedan.

Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholm. Vi erbjuder olika spapaket för övernattning, välj en natt eller varför inte spa weekend. Vid bokning av flera nätter kan ni även välja att lägga till en lunch.

Vi erbjuder olika övernattningspaket som passar lite olika beroende på ditt behov.

Kolla aktuella priser: https://www.yasuragi.se/spapaket-med-overnattning/

 • Parkering
 • Eventbokning
 • Avhämtning
 • Hotellpaket


Våra hotellrum

Standard - rum med utsikt

Rum med inredning i japansk stil. I dessa rum finns badrum med dusch. Väljer du ett dubbelrum kan du antingen bo i ett rum med dubbelsäng eller i ett rum med två enkelsängar. Vissa rum har låga sängar som i Japan. Det är dessa rum som ingår i de flesta paket och erbjudanden, men naturligtvis kan du mot ett tillägg välja en annan rumskategori. Aktuella priser och erbjudanden hittar du under rubriken Paket i huvudmenyn. Tips! Ta en digital paus på riktigt och välj ett av våra standardrum utan TV. Här kan du låta hjärnan vila lite extra, dessutom ligger dessa rum nära japanska bad. Till det rekommenderar vi vår Signumbehandling med just namnet Digital paus.

 • Rum Med Dusch Och Toalett
 • Välj Låga Eller Höga Sängar Vid Bokning
 • Finns Som Connecting-rum

Pris: från 1750kr per natt

Superior – hotellrum med Japansk tvagning

I dessa rum har du en magnifik utsikt över Stockholms skärgård. Rummen skiljer sig åt, men har en gemensam färgsättning och materialval. Naturen är närvarande i material och detaljer. Hav, furu och stenar är genomgående tema. Rummen är smyckade med vintagetyger från Japan. Detta är rymliga rum och precis som i Japan sover man på en futonmadrass på golvet. Väljer du ett dubbelrum kan du antingen bo i ett rum med dubbelsäng eller i ett rum med två enkelsängar. I badrummet finns ett litet träbadkar samt en eller två tvagningsplatser med pall och bytta.

 • Rum Med Japansk Tvagning Och Liten Badtunna
 • Låga Sängar Och Tatamimattor
 • Ingen Dusch På Rummet

Pris: från 1750kr per natt

Juniorsvit – Svit med vacker utsikt

Alla våra juniorsviter är individuellt inredda och har dubbelsäng. Rummen har utsikt över Stockholms skärgård och några har balkong. Här kan du njuta av en hänförande utsikt. Inredningen har vackra träslag som harmonierar med textilier och dekorationer tydligt inspirerade från Japan. I badrummet finns japanskt badkar och tvagningsplatser. Ett perfekt rum när ni vill uppleva japansk tvagning i avskildhet. Observera att alla rum har olika inredning. Aktuella priser och erbjudanden hittar du under rubriken Paket i huvudmenyn.

 • Rum Med Japansk Tvagning Och Större Badkar
 • Balkong Mot Vattnet
 • Låga Sängar På Golvet

Pris: från 1750kr per natt

Mezame – Ett av våra mest Japanska rum

Mezame betyder uppvaknande på japanska. Ta med dig dina vänner eller familjen och bo tillsammans på japanskt vis. Golven består av tatamimattor och precis som i Japan tar man här av sig skorna när man kommer in i rummet. Här sover man på futonmadrasser på golvet. I badrummet finns tre tvagningsplatser och ett generöst inbyggt badkar. Ett perfekt rum när ni vill uppleva japansk tvagning i avskildhet. Här kan upp till 5 personer bo. Rummet har balkong. Aktuella priser och erbjudanden hittar du under rubriken Paket i huvudmenyn. RUMSFAKTA

 • Rum Med Japansk Tvagning Och Större Badkar
 • Balkong Mot Vattnet
 • Låga Sängar Och Tatamimattor

Pris: från 1750kr per natt

Ryokan – Värdshuskänsla med varm källa

En Ryokan är ett traditionellt japanskt värdshus. I Japan är ett Ryokan är ett traditionellt japanskt värdshus. Hos oss är Ryokan en svit. Rummet är rymligt med stora panoramafönster och bakom skjutdörrar av rispapper löper en balkong. Inredningen är sparsmakad, golvet är täckt av äkta tatamimattor som är mjuka och behagliga att gå på. Vid det låga bordet kan man njuta en måltid sittandes på kuddar på golvet. Precis som i Japan sover man på en futonmadrass på golvet. Det vackra badrummet har stora fönster, en varm källa och flera tvagningsplatser med pallar och byttor. Endast utsikten – havet och tallarna, påminner om världen utanför. Ni behöver aldrig lämna Ryokan under er vistelse, om ni inte vill. När ni vill ha en kopp te eller beställa mat blir ni serverade av er Nakai-san (personliga värd). Här kan ni bo upp till 4 personer.

 • Badrum Med Japansk Tvagning Och Varm Källa
 • Balkong Med Utsikt Mot Vattnet
 • Låga Sängar På Golvet Och Tatamimattor

Pris: från 4550kr per natt

Ryokan Hanare - vår mest Japanska svit

Hanare betyder avskildhet på japanska. För dig som söker en exklusiv och unik upplevelse rekommenderar vi Ryokan Hanare. Detta är vår allra finaste svit, inredd med vackra material så som cederträ och skiffer. Här finns två sovrum där golvet är täckt av äkta tatamimattor som är mjuka och behagliga att gå på. Precis som i Japan sover man på en futonmadrass på golvet. I vardagsrummet finns en matplats för upp till 6 personer samt en stenträdgård. Badrummets ena vägg består av stora fönsterpartier som släpper in ett milt dagsljus i tvagningsrummet. Här finns varma källor, såväl ute som inne, samt en egen bastu. Längs med sviten sträcker sig en altan. För bästa möjliga service i sann japansk anda ingår en egen nakai-san, värd/värdinna. Här erbjuder vi en mycket speciell upplevelse i avskildhet om så önskas, för upp till 6 personer. Endast utsikten – havet och tallarna, påminner om världen utanför. Här kan ni bo upp till 6 personer.

 • Badrum Med Bastu
 • Japansk Tvagning Och Varm Källa Inne Och Ute
 • Balkong Med Utsikt Mot Vattnet
 • 2 Sovrum Med Låga Sängar På Golvet Och Tatatimattor

Pris: från 6850kr per nattHitta hit - [Google Maps länk - öppnar nytt fönster]

Logga in